Zangles!

Hou jij van zingen, maar vind je het nog erg spannend? Of weet je niet zo goed hoe je zuiver kunt zingen? Of wil je graag meer met jouw passie voor zingen doen? Dan is zangles wellicht iets voor jou!

In de zanglessen leer ik je niet alleen de basistechnieken voor zingen aan zodat je je stem goed in leert zetten, maar gaan we ook samen op zoek naar jouw eigen, unieke geluid. Hierin staan jouw wensen altijd centraal. 

Het is mogelijk om bij mij zangles te komen volgen in Uithoorn. Dit kan zowel iedere week als om de week.

Heb je interesse in een (gratis) proefles van een half uur? Stuur dan een mailtje naar info@ninalynn.nl of neem contact met me op via de contactpagina op deze website. 

Prijzen

  • 10-rittenkaart
    • 10×30 minuten zangles €302,50
    • 10×60 minuten zangles €423,50

Reviews

Super docent! Eerst was het wel een beetje eng maar na een tijdje is dat snel weggegaan. Met Nina is alles wel lekker gezellig, comfortabel en leerzaam! Raad haar 100% aan!❤️

– Elina

 
Wát is het bijzonder om zangles te erváren .. en zeker van Nina! 
Na al jaren af en toe aan projectkoren meegedaan te hebben kwam er een bericht van Nina langs en heb ik de stoute schoenen aangetrokken.
Heel fijn om tools te krijgen om mijn stem beter te gebruiken en dan meer gas durven te geven.
Nooit geweten waar je allemaal klank vandaan kan halen. Wij zijn een wandelende klankkast 😀
Nina geeft heel fijn les op een laagdrempelige wijze, met veel gevoel.
Voor mij heel mooi om vele emoties leren te gebruiken om met gevoel te zingen. Ik heb heel veel zin in de volgende lessen serie!! 
– Muriël

“Ik ben super blij en meer dan tevreden over de zanglessen! Bij Nina leer ik heel veel nieuwe dingen over zangtechnieken. Naast de kennis die Nina heeft is ze ook enorm geduldig, positief en hangt er gewoon een hele fijne sfeer tijdens de les. Dat is erg fijn voor mensen die het best nog een beetje spannend vinden! Ik raad het iedereen echt aan!”

– Claudia

 

Ik heb nu een aantal maanden zangles van Nina en heb in deze tijd al ontzettend veel geleerd. Alles op het gebied van ademsteun, en verschillende technieken. Bij het werken aan een liedje duiken we in het nummer zodat ik het me echt ‘eigen’ kan maken. Ik ben onder de indruk van haar kennis en manier van lesgeven. Nina’s enthousiasme is aanstekelijk en ze zorgt dat je als leerling met plezier naar de lessen gaat en voldaan en vol energie de les weer verlaat. 

– Marije

Als je een beginnende zanger of zangeres bent op zoek naar een goede docent, raad ik Nina ten zeerste aan! Ze kent haar vak als het gaat om zangtechniek, ze is super geduldig en haar enthousiasme is aanstekelijk.

Nina’s lessen zijn altijd afgestemd op de interesses van haar studenten, zodat je er zeker van kunt zijn dat je de vaardigheden leert die je nodig hebt om het soort muziek te zingen waar je van houdt. Ze heeft een goed oor voor verschillende genres.

Nina is een top-notch leraar die geweldig is met beginners. Dus als je iemand zoekt die je kan helpen je om op de juiste manier te beginnen dan raad ik Nina zeker aan!

– Ritchie

nl_NL
Scroll naar boven