Video afspelen
 

Bekijk hier mijn optreden

Authentieke Americana
op jouw
speciale dag

Mijn Muziek

Mijn muziek is perfect voor elk moment. Of je nu op zoek bent naar ontroerende ballads voor de ceremonie of aanstekelijke nummers voor het feest, ik zorg voor de juiste sfeer op jouw speciale dag.

Over Mij

Met mijn tweede studioalbum “A Taste of the Wild” heb ik al veel lof ontvangen voor mijn originele nummers en meeslepende optredens. Mijn Americana stijl combineert elementen van country, folk en blues tot een uniek geluid dat keer op keer indruk maakt.

Voor Jou

Optredens op maat, helemaal naar jouw wensen! Samen werken we aan een unieke en persoonlijke ervaring. Van de setlist tot de sfeer en stijl, ik zorg ervoor dat mijn muziek perfect aansluit bij jouw speciale moment. Jouw visie is mijn prioriteit, en ik streef ernaar om elk detail af te stemmen op jouw verwachtingen. Samen maken we van het optreden een onvergetelijk moment!

Nina's muziek was de perfecte touch voor onze perfecte dag

Nina heeft onze ceremonie nog specialer gemaakt dan het al was! We hebben van tevoren samen met haar de nummers uitgekozen die het beste bij ons paste. Tijdens de ceremonie hebben we daar geen seconde spijt van gehad. Naast een prachtige stem, een groot muzikaal talent, wist ze op onze bijzondere dag de juiste emotie te raken met haar vertolking van de liedjes.

Wij zijn Nina heeeeel erg dankbaar voor deze prachtige bijdrage!

Mara & Melissa Begeleiding ceremonie

Je hebt echt heel veel toegevoegd aan het feest. Je muziek hielp om een fijne, ontspannen en feestelijke sfeer te creëren en was op een perfecte manier aanwezig als achtergrondmuziek.

Hartstikke bedankt hiervoor!

Davita & Constantin achtergrondmuziek

Nina heeft met haar mooie stem en gitaarspel bijgedragen om onze trouwdag tot een geweldige dag te maken met een fijne sfeer. Ze zong eigen liedjes en daarbij een aantal songs die wij hebben uitgezocht. 'Jij bent de liefde' van Maan zong Nina tijdens de trouwplechtigheid. Zo mooi en ontroerend! Dank je wel Nina!

Arnold & Suzanne Ceremonie + borrel
nl_NL
Scroll naar boven