Het was voor mij al heel vroeg duidelijk welke kant ik op wilde. Als klein meisje werd ik al helemaal blij van muziek in al zijn vormen en zong ik de hele dag door. Vanaf het moment dat ik voor het eerst Taylor Swift op de radio hoorde, kwam ik erachter dat mijn hart specifiek sneller ging kloppen voor americana. Een beetje van alles bij elkaar, maar zo authentiek en puur. Zo fijn! Taylor Swift is ook degene die mij heeft geinspireerd om zelf gitaar te gaan spelen en voorzichtig liedjes te gaan schrijven. The Chicks, Alison Krauss en Kacey Musgraves waren inspiratiebronnen die daarna snel tevoorschijn kwamen. 

Muziek is altijd de rode draad geweest in mijn leven. Het helpt me om met verdrietige of lastige situaties om te gaan, maar het maakt me ook heel blij, inspireert me, ontroert me. Ontspant me. 

Optreden vond ik in eerste instantie heel erg spannend. Maar iedere keer als ik dat op dat podium stond, en sta, gebeurt er weer iets magisch. Dan is er zo’n connectie met alle mensen in de zaal. Op dat moment voel ik me echt ‘mezelf’, in mijn allerpuurste vorm.

nl_NL
Scroll naar boven