Eind 2018 kwam ik bij toeval in contact met Pieter Groenveld (Strictly Country Records). We hadden direct een muzikale klik, en dankzij Pieter is eigenlijk alles in stroomversnelling geraakt. We hebben samen begin 2019 een demo album opgenomen genaamd ‘Imaginations’. Heel simpel en puur: alles live opgenomen met alleen akoestische gitaar en zang. Op deze cd staan zowel covers als eigen nummers. Tijdens de opnames van deze demo’s, en nog vele malen daarna, mocht ik op de Martin D-28 uit 1968 van de overleden vrouw van Pieter spelen: Liz Meyer. In de bluegrasswereld een welbekende naam. Dit vind ik nog steeds zo bijzonder en zo’n ontzettend grote eer!

Later dat jaar mocht ik van Pieter de voorprogramma’s verzorgen van Amerikanen die in de Oude Veiling in Aalsmeer muziek kwamen maken. Tim en Jackson Grimm, Hugh Moffatt en Molly Tuttle. Een droom die uitkwam, dat ik voor mijn muzikale helden de show mocht openen! Ik hoop dat ik dat in de toekomst nog veel vaker kan gaan doen.

nl_NL
Scroll naar boven