Toen ik begin 2020 mijn studie Politics, Psychology, Law and Economics (PPLE) aan de Universiteit van Amsterdam had afgerond wilde ik heel graag gaan reizen. Het plan was om een stukje vrijheid te gaan ervaren en de wereld te gaan verkennen. Me laten verrassen door het onbekende. Helaas werden we kort daarna geconfronteerd met COVID-19, waardoor mijn plannen op de wachtlijst kwamen te staan. Door de lockdown ben ik heel anders naar het begrip vrijheid gaan kijken. Dit werd een inspiratie voor veel teksten op mijn eerste studio album. 

Door de lockdown had ik namelijk ineens veel tijd om na te denken, en veel tijd om liedjes te schrijven. En ineens was het daar: het gevoel dat alle liedjes van een album er zijn. 

Mijn debuutalbum ‘Hummingbird’ zag op 14 februari 2021 het daglicht. Tijdens het maken van dit album heb ik mijn geweldige band ontmoet: eerst huurde ik ze alleen in als studio muzikanten met Janos Koolen als producer, maar dit klikte zo goed dat we een band hebben gevormd. En met deze band hebben we in 2021 en 2022 zo veel mogelijk live gespeeld! 

nl_NL
Scroll naar boven